Tarieven kinderdagverblijf (KDV)

De Korveltuin kent standaard het 52 weken contract. Het kinderdagverblijf hanteert voor reguliere dagopvang in 2018 een tarief van € 7,28 per uur.

U kunt bij ons ook keizen voor het 40-weken contract. U betaalt 40 weken opvang en kunt uw kindje tijdens de vakantie 12 weken op jaarbasis “uitroosteren”. Ideaal voor ouders in het onderwijs of als u zelf studeert. Het uurtarief is € 7,28 per uur.

Wij hebben beperkt plaats voor flexibele opvang. Voor flexibele opvang is het uurtarief € 7,80 per uur. Er wordt gewerkt met een jaarcontract van 52 weken. Bij flexibele opvang en koopt u een pakketje uren op maandbasis voor minimaal 1 dagdeel per week. Extra opvang wordt achteraf in rekening gebracht.

Na overleg en vooraf kan er incidenteel gewisseld worden met deze vaste dagdelen binnen de maand of kunt u extra dagdelen bijboeken.Om rust en regelmaat te borgen, kunt u uw kind binnen bepaalde tijden wegbrengen en ophalen. De uren dat er geen ouders komen, kan er volledig gefocust worden op de kinderen.

Klik hier voor de tarieven per maand

Deze website gebruikt cookies. Klik op OK indien u hiermee akkoord gaat. OK