Tarieven en toeslagen

De Korveltuin kent standaard het 52 weken contract. Het kinderdagverblijf hanteert voor reguliere dagopvang in 2019 een tarief van € 8,12 per uur. Uw eigen bijdrage is vanaf € 2,30 per dagdeel ( € 2,40 in 2018).

Wat kost kinderopvang bij de Korveltuin?

Binnen de Korveltuin hebben we verschillende contracten.
Voor het kinderdagverblijf hanteren we, contracten voor 52 of 40 weken of een flex contract. Welk contract het beste bij u past is afhankelijk of u de opvang in de vakantieperiodes door wil laten lopen of niet. Heeft u zeer wisselend opvang nodig dan kan mogelijk het flexcontract beter bij uw situatie aansluiten.

Voor de BSO hebben we contracten voor de voorschoolse opvang en voor de naschoolse opvang. Voor alleen de schoolweken of ook voor de vakantieperiode. Ook kunt u voor de opvang bij de BSO een flexcontract afsluiten.

Om te achterhalen welk contract het beste bij u past en wat hierbij de kosten en voorwaarde zijn, adviseren wij u om contact op te nemen met onze administratie. Zij kunnen met u mee kijken en adviseren welk contract het beste bij uw situatie aansluit.

Kinderopvangtoeslag 2019
Lees hier meer informatie over de kinderopvangtoeslag en belangrijke veranderingen in 2019. https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/