Oudercommissie

We leveren hoogwaardige kinderopvang en we betrekken de ouders zoveel mogelijk bij de organisatie. Zo zijn de ouders vertegenwoordigd in de oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de belangen van de ouders en de kinderen van het kindcentrum.

De oudercommissie houdt zich bezig met organisatie-brede kwesties, pedagogische zaken en verdere zaken met betrekking tot de Korveltuin. De oudercommissie vergadert ongeveer 4 x per jaar. De locatiemanager en directeur sluiten aan bij deze vergaderingen. Uiteraard staat het de oudercommissie vrij om vaker bij elkaar te komen.

Wij stellen ons graag aan u voor

Hallo allemaal,

Ik ben Kelly Diepens, gelukkig getrouwd met Jorg en samen hebben we twee zoontjes. Ryan vermaakt zich iedere donderdag op de Tulp en Levi komt met zijn broertje mee naar de BSO in alle schoolvakantie’s. Ik zit al ongeveer 2 jaar bij de oudercommissie. Ik heb mij hierbij aangesloten, omdat ik voorheen niet wist dat er een oudercommissie was. Nu kan ik iets voor Kindcentrum de Korveltuin betekenen. Het is informatief, interessant en gezellig. Mocht ook jij hier nieuwsgierig naar zijn, je bent altijd welkom. Heb je vragen of opmerkingen dan mag je ons altijd aanspreken of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook is er plek voor ouders die zich bij ons willen aansluiten. Zelf zal ik nog deelnemen tot juli 2019. Daarna gaat onze jongste zoon naar school en zijn we niet meer genoodzaakt om gebruik te maken van welke opvang dan ook. En zal voor ons de fijne tijd bij de Korveltuin voorbij zijn.

Groetjes Kelly DiepensLieve papa’s, mama’s, verzorgers

Mijn naam is Miranda Zoontjens en ik ben 25 jaar. Sommigen van jullie zullen mij kennen als de mama van Lynn die bij Lavendel speelt. Anderen kunnen mij (her)kennen omdat ik in de zomervakantie met veel plezier bij de korveltuin heb mogen werken. Na de vakantie ben ik gestart met het derde jaar van mijn HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, waarbij ik vier dagen in de week stage loop bij ContourdeTwern Tilburg Zuid.

Omdat ik mezelf heel erg betrokken voel bij de organisatie, de kindjes en de ouders / verzorgers, heb ik me aangemeld voor de oudercommissie. Hier heb ik onlangs de eerste bijeenkomst van mogen bijwonen. Wat ik met mijn rol in de oudercommissie wil bereiken, is dat alle ouders / verzorgers zich welkom en betrokken kunnen voelen om informatie met “ons” te delen.

De oudercommissie komt op voor de belangen van de ouders en stelt input ontzettend op prijs. Wij als oudercommissie kunnen de brug zijn tussen de ouders en het management en bij ons kunt u als ouder / verzorger heel laagdrempelig kwijt wat u eventueel wilt delen. Of het gaat om klachten, zorgen, opmerkingen, (leuke) suggesties, vraagstukken et cetera, wij zijn er voor jullie. De informatie die we van jullie krijgen zal discreet en vertrouwelijk worden behandeld en indien gewenst anoniem worden voorgelegd.

U kunt ons aanspreken in de wandelgangen, we kunnen een afspraak met u maken of u kunt ons mailen.

Groetjes MirandaHallo allemaal,

Ik ben Annemieke de Wit. Mijn zoontje Luuk speelt hier elke week op de Krokus.

Ik werk in de psychiatrie en in mijn vrije tijd sport ik graag.

Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie omdat ik op deze manier een schakel kan zijn tussen ouders en de Korveltuin als organisatie. Wij horen dan ook graag ideeën voor verbetering en zeker ook waar je tevreden over bent.

Groetjes AnnemiekeHallo allemaal!

Ik ben Remco Magielse (geboren in 1986) en de vader van Nolan en Marah, getrouwd met Jessie. Wij wonen sinds begin 2018 in een nieuwbouwwoning in Zuiderpark, na enkele jaren in de Korvel te hebben gewoond. Hoewel we oorspronkelijk niet uit Tilburg komen, wonen we er nu al vele jaren met plezier. Voor mijn werk schuif ik dagelijks aan in de file op de A58 richting Eindhoven. Daar werk ik voor Philips Hue als product manager. Vanaf begin 2018 ben ik lid van de oudercommissie. In de oudercommissie probeer ik voornamelijk informatie terug te geven aan het bestuur over de dagelijkse praktijk, punten die mij opvallen en aandacht behoeven, en de beleidsdocumenten te reviewen.

Groet,

Remco Magielse


Back to Top