Team

Voor de kinderen werken we zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Daarnaast hebben we een interne flexpoule. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind goed en volgen de ontwikkeling van uw kind. Met hun ervaring en kennis kunnen ze adviseren over opvoeden of ontwikkelproblemen. Onze medewerkers worden regelmatig getraind in hun vaardigheden. De benadering naar de kinderen is erg liefdevol waardoor uw kind zich snel prettig zal voelen binnen de Korveltuin. Ook heeft elk kind een eigen mentor.

Ik ben Jorgine en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds december 2014.Ik ben Joyce en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2012.Ik ben Karen en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.Ik ben Bregje en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juli 2019.

 

 

Ik ben Moniek en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Daarnaast verzorg ik de rondleidingen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.

 

Ik ben Aletta en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2017.

 

Ik ben Leonie en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2012.

 

Ik ben Jacquline en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2021.

 

 

Ik ben Gwendolyn en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Daarnaast verzorg ik de rondleidingen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2015.

 

Ik ben Niki en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2011.

 

Ik ben Anne-marie en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2018.

 

Ik ben Cindy, pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2017.

 

 

Ik ben Norah en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juni 2017.Ik ben Ellen en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2018.Ik ben Sharon en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds april 2018.Ik ben Marianne en ik ben pedagogisch medewerker op de babygroepen en de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2019.Ik ben Karin en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2020.Ik ben Marisa en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds december 2019.Ik ben Dory en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2020.ManagementteamIk ben Johan en ben sinds 17 juli 2019 directeur en eigenaar van de Korveltuin.Ik ben Eugemiek en ik ben locatiemanager bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds maart 2018Ik ben Thomas. Ik werk als manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang de Korveltuin. Ik ben in dienst sinds januari 2020. Ik ontwikkel en bewaak de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie. Daarnaast vervang ik Eugemiek (locatiemanager) indien zij afwezig is.Ondersteunende medewerkersIk ben Yvonne en ik ben huishoudelijk medewerkster bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juni 2016.Ik ben Marion en ik ben algemeen medewerkster bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds maart 2021.Ik ben Evelien en ik ben administratief medewerker. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Ik houd me bezig met de administratieve cijfers en voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. Graag draag ik mijn steentje bij aan een prettige samenwerking, dus heb je een verzoek of een vraag dan hoor ik het graag! Ik ben werkzaam voor de Korveltuin sinds april 2020.Ik ben Arno en ik ben medewerker technische dienst bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2019.Back to Top