Team

Voor de kinderen werken we zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Daarnaast hebben we een interne flexpoule. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind goed en volgen de ontwikkeling van uw kind. Met hun ervaring en kennis kunnen ze adviseren over opvoeden of ontwikkelproblemen. Onze medewerkers worden regelmatig getraind in hun vaardigheden. De benadering naar de kinderen is erg liefdevol waardoor uw kind zich snel prettig zal voelen binnen de Korveltuin. Ook heeft elk kind een eigen mentor.

Ik ben Emily en ik ben pedagogisch medewerker op de Krokus bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2016.Ik ben Jorgine en ik ben pedagogisch medewerker op de krokus bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds december 2014.Ik ben Joyce en ik ben pedagogisch medewerker op de tulp en de krokus bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2012.Ik ben Karen en ik ben pedagogisch medewerker op de tulp bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.

 

 

Ik ben Moniek en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen bij de Korveltuin. Daarnaast verzorg ik de kindplanning. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.

 

Ik ben Aletta en ik ben pedagogisch medewerker op de narcis bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2017.

 

Ik ben Leonie en ik ben pedagogisch medewerker op de Narcis bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2012.

 

Ik ben Gwendolyn en ik ben pedagogisch medewerker op de Lavendel bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2015.

 

 

Ik ben Niki en ik ben pedagogisch medewerker op de Lavendel bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2011.

 

Ik ben Anne-marie en ik ben pedagogisch medewerker op de lavendel bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2018.

 

Ik ben Cindy, pedagogisch medewerker en werk als vaste kracht op de Krokus groep bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2017.

 

Ik ben Norah en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juni 2017.

 Ik ben Ellen en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2018.Ik ben Sharon en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds april 2018.Ik ben Ellen en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2019. In 2018 ben ik ook al werkzaam geweest bij de Korveltuin.Ik ben Marianne en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2019.

Ik ben Bregje en ik ben pedagogisch medewerker en vaste kracht op de Narcis bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juli 2019.ManagementteamIk ben Johan van Gompel en ben sinds 17 juli 2019 directeur en eigenaar van de Korveltuin.Ik ben Eugemiek en ik ben locatiemanager bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds maart 2018Ondersteunende medewerkersIk ben Yvonne en ik ben huishoudelijk medewerkster bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juni 2016.Ik ben Rita en ik ben huishoudelijk medewerkster bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds april 2018.Ik ben Imke en ik ben de HBO Coach en administratief medewerker bij de Korveltuin. Naast de dagelijkse coaching van onze pedagogische medewerkers doe ik de kindplanning en facturatie. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2017.Back to Top