Team

Voor de kinderen werken we zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Daarnaast hebben we een interne flexpoule. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind goed en volgen de ontwikkeling van uw kind. Met hun ervaring en kennis kunnen ze adviseren over opvoeden of ontwikkelproblemen. Onze medewerkers worden regelmatig getraind in hun vaardigheden. De benadering naar de kinderen is erg liefdevol waardoor uw kind zich snel prettig zal voelen binnen de Korveltuin. Ook heeft elk kind een eigen mentor.Locatie De KorveltuinIk ben Belgin en ik ben pedagogisch medewerker de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2020.Ik ben Karen en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.

 

Ik ben Moniek en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Tulp. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2014.Ik ben Aïsha en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2021.

 

 

Ik ben Aletta en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2017.

 

Ik ben Leonie en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2012.

 

Ik ben Jacquline en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2021.

 

Ik ben Anne-marie en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Narcis. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2018.

 

 

Ik ben Gwendolyn en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Daarnaast verzorg ik de rondleidingen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2015.Ik ben Dory en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2020.Ik ben Nashmil en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Lavendel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2021.

 Ik ben Samantha en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2021.Ik ben Quincy en ik ben pedagogisch medewerker op de Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juni 2022.Ik ben Melanie en ik ben pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2023.

 

Ik ben Cindy, pedagogisch medewerker op de groep Krokus. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds augustus 2017.Ik ben Ellen en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2018.Ik ben Karen en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2020.Ik ben Shaniqua en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds juli 2021.Ik ben Araxia en ik ben pedagogisch medewerker op de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2023.

 Ik ben Tulay en ik ben pedagogisch medewerker vooral op de babygroepen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2022.Ik ben Gökcen en ik ben pedagogisch medewerker vooral op de babygroepen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds oktober 2022.Ik ben Helma en ik ben pedagogisch medewerker vooral op de babygroepen en de BSO. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds september 2021.Ik ben Marianne en ik ben pedagogisch medewerker op de alle groepen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2019.

 

 

Ik ben Niki en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds november 2011.

 

Ik ben Shanelva en ik ben pedagogisch medewerker op alle groepen. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds december 2022.Locatie KC KorvelIk ben Danine en ik ben pedagogisch medewerker op KC Korvel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2023.Ik ben Daisy en ik ben pedagogisch medewerker op de KC Korvel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds januari 2023.Ik ben Sabine en ik ben pedagogisch medewerker op de KC Korvel. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2023.ManagementteamIk ben Johan en ben sinds 17 juli 2019 directeur en eigenaar van de Korveltuin.Ik ben Mo en ik ben locatiemanager bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2023Ik ben Thomas. Ik werk als manager beleid, kwaliteit & services voor Kinderopvang de Korveltuin. Ik ben in dienst sinds januari 2020. Ik ontwikkel en bewaak de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie. Daarnaast vervang ik Mo (locatiemanager) indien zij afwezig is.Ondersteunende medewerkersIk ben Lotte en ik ben assistent leiddinggevende bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2023.Ik ben Marion en ik ben algemeen medewerkster bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds maart 2021.Ik ben Evelien en ik ben administratief medewerker. Voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. Ik ben werkzaam voor de Korveltuin sinds april 2020.Ik ben Arno en ik ben medewerker technische dienst bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds februari 2019.

Ik ben Yvette en ik ben pedagogisch coach, zorgcoördinator en praktijkopleider bij de Korveltuin. Ik ben in dienst bij de Korveltuin sinds mei 2022.

Back to Top