Werk & stage

Klik hier voor de openstaande vacature allround Pedagogisch medewerker

Klik hier voor de openstaande vacature Pedagogisch medewerker BSO

Functieprofiel Pedagogisch medewerker 


Zoek jij een baan of stageplek?

Bij de korveltuin ligt de nadruk op het spelenderwijs stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Op dit gebied heeft onze kinderopvang zich de laatste jaren dan ook sterk ontwikkeld. Zo zijn alle pedagogisch medewerkers bijgeschoold op het gebied van taal en voorschoolse programma’s.

Wil jij kinderen spelenderwijs verder helpen in hun ontwikkeling? Samen spelen, leren, groeien? Vind jij kinderparticipatie en ouderbetrokkenheid, net als wij, erg belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kindcentrum de Korveltuin heeft een goed doordachte visie en ruimte om te groeien voor medewerkers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en onze medewerkers vallen onder de cao Kinderopvang.

Interesse? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stage:
Ben je op zoek naar een leerzame stageplek waar je goede begeleiding krijgt? Binnen ons kindcentrum bieden we stageplekken aan. Wil je weten of er nog stageplekken beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. Wij zijn een erkend leerbedrijf.
Back to Top