Waarom de Korveltuin?

De Korveltuin is een kinderdagverblijf waar de kinderen alle ruimte krijgen. De eis vanuit de wet dat ieder kind 3,5 meter speelruimte moet hebben, halen wij ruimschoots. Ook ruimte voor de ontwikkeling van het kind vinden wij heel belangrijk.

Kleinschalig

De ruimte per groep is dan wel groot, de Korveltuin zelf is een kleinschalige organisatie. Daardoor is er volop aandacht voor de kinderen. Er zijn bijzonder veel speelmogelijkheden. Als het lekker weer is, gaan de kinderen zo snel mogelijk naar buiten. Onze speelplaats is een veilige, ruime plek voor de kinderen.

Professioneel

Alle medewerkers van de Korveltuin zijn gediplomeerd, SPW3 of hoger, hebben ervaring en zijn vakinhoudelijk sterk. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers een cursus kinder-EHBO hebben gevolgd. Op de groepen staan vaste pedagogisch medewerkers. Ze kennen uw kind en uw kinderen kennen de pedagogisch medewerkers. De GGD van de gemeente Tilburg ziet toe of de Korveltuin aan alle eisen voldoet. 

Alle rapporten van de Korveltuin vindt u op de pagina’s van de Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Totaalopvang

De Korveltuin biedt totaalopvang. Van ’s ochtends 07:00 tot 19:00 staan we klaar voor de kinderen. Totaalopvang betekent ook dat er wordt gegeten, gedronken, gespeeld, geslapen en ook aan de ontwikkeling van uw kind wordt gewerkt. Voor alle kinderen heeft de Korveltuin een all-inclusive concept. Luiers, eten en drinken is inclusief. Voor de ouders is er gratis parkeren achter ons pand.
Back to Top